chooce language: english | german | greek | rumanian | russian
 
 
 
 
 
 
 
  Firma
  Produse
  Certificate
  Intrebari
  Contacte
  Lincuri
 
 
Produse      

 

Masina Pentru Producere De Parafina Praf

Se foloseste pentru a produce parafina pulbere. Folosit pentru parafina alba,colorata si parfumata.

 
       
  Presa Pentru Producere de Lumanari Decorative

Se foloseste la producerea lumanarilor decorative de diverse marimi si forme cu matritele adecvate.Adecvat produceri de lumanari cu diametru de la F40-F100 cu o inaltime de la 30mm-200mm in forma cilindrica,ovala(ou),sferica(minge),cubica si altele.

 
       
  Slefuitor de Suprafata

Se foloeste la slefuirea lumanarilor decorative de marimi si forme diferite folosind matrita adecvata.Adecvat pentru lumanari cu diametru pana la F150 si inaltime pana la 150mm si in forma de oval(ou) sau sfera(minge).

 
       
  Masina de Lumanari Prin Umplere

Se foloseste la umplerea paharelor de sticla,ceramice si metalice. Adecvat productiei de lumanari cu diametru de la F10-250 si inaltime pana la 200mm.

 
       
  Masina Pentru Lumanari de Ambient Prin Turnare

Se foloseste pentru productia de lumanari de ambient(candelabru) de marimi si forme diferite. Cu ajutorul sistemului de racire cu apa se mareste productivitatea si calitatea lumanarilor. Masina este in totalitate manuala.

 
       
  Masina Cu Opt Brate

Se foloseste pentru productie masiva de lumanari. Masina lucreaza automat si are sistem de autocontrol. Ramele se pun manual avand sistem automat de oprire dupa ce efectueaza programul de lucru. Poate fi insotita de un cazan pentru retopirea lumanarilor (arse),poate lucra incontinu cu o putere mare de productie avand in vedere calitatea partilor mecanice.

 
       
  Masina Cu Un Brat

Se foloseste pentru productie masiva de lumanari. Masina este semiautomata.Ramele se pun manual si detine sistem automat de oprire dupa efectuarea programului de lucru.

 
       
  Masina De Pus Fitil Pe Rame

Se foloseste la rapida balotare a fitilului pe un cadru de metal care va fi folosit la productie masiva de lumanari.Masina este semiautomata.Ramele se pun cu mana si detine sistem automat de oprire.

 
       
  Masina De Fitil

Este folosita pentru taierea fitilului si atasarea unei baze de metal parti taiate. Adecvat pentru taierea fitilului pentru tea light , toate lumanarile obtinute prin turnare si poate taia fitil de pana la 160mm lungime.

 
       
  Masina de Taiat Fitil

Se foloseste pentru taierea fitilului.Adecvata pentru a taia fitil de diametru 1.7 pana la 3.1 si marime de 10 pana la 245 mm.

 
       
  Masina de Ceruit Fitil

Se foloseste pentru a depune un strat subtire de ceara pe fitil. Adecvat ceruitului fitilului de diameru de la 1.2 pana la 2.0 mm.

 
       
 
 
  Copyright ELTEK - Zahariou G. :: Developed by Digital Promotion