chooce language: english | german | greek | rumanian | russian
 
 
 
 
 
 
 
  Firma
  Produse
  Certificate
  Intrebari
  Contacte
  Lincuri
 
 
Firma Noastra
Firma ELTEK G.Zahariu sa infiintat in anul 1989. Dl. Zahariu Giorgos avand ca scop creearea unei afaceri puternice care va drastifica domeniul automatizari industriale a creat firma ELTEK - G. Zahariu. De atunci firama se dezvolta constant creeandusi un "nume" pe piata interna si internationala. Tiinta firmei este o colaborare buna cu clientii avand in vedere calitatea serviciilor si produselor noastere.

In anul 1991 Dl.Zahariu decide sa inceapa in totalitate productia de masinarii pentru producerea lumanarilor.
Avand acelasi scop:responsabilitate,calitate si productivitate a ajuns pe primul loc pe piata interna a greciei,
concurand cu cei mai mari producatori la nivel european.Firma noastra detine 90% din piata interna la masinarii care produc lumanari decorative, si 60% la masinarii care produc lumanari de cult. Din anul 2000 firma noastra a inceput exportul de masinarii in Germania, Cipru, Albania, Rusia si Romania.

In ultimi 15 ani,ELTEK G-Zahariu dezvolta constant masinariile si adauga noi modele la gama ei pentru a satisface cererile clientilor. Firama noastra garanteaza functionarea sigura si fara probleme a masimariilor,constructia masinariilor este efectuata de un personal specializat in domeniu care garanteaza calitatea. Increderea dumneavoastra este garantata.

 
 
  Copyright ELTEK - Zahariou G. :: Developed by Digital Promotion